Ordlab – Opret en spilleliste

Her skal du se, hvordan du opretter en spilleliste, tilføjer en video eller en kategori til en eksisterende spilleliste og redigerer- og deler spillelister.

Videotekst

En spilleliste på Ordlab er en samling af videoer. Du kan oprette alle de spillelister du vil og du kan dele dem med andre medlemmer.

For at oprette en spilleliste, skal du først klikke på en video. Klik på Tilføj til spilleliste. Giv spillelisten en titel. Klik på Opret. Videoen du valgte, bliver automatisk tilføjet til den nye liste. Hvis du vil tilføje en video til din spilleliste, skal du klikke på den ønskede video.Klik på Tilføj til spilleliste og vælg spillelisten.

Du kan også tilføje en helt kategori til en spilleliste. Vælg en kategori. Klik på Tilføj til spilleliste. Og efterfølgende på den liste du vil tilføje videoerne til.

For at finde frem til dine spillelister, skal du gå ind på Min side. Til venstre finder du punktet Mine spillelister. Her kan du se dine spillelister. Klik på spillelisten, for at se hvilke videoer, der er på den.

Du kan slette en video fra listen ved at klikke på skraldespanden. I bjælken her kan du slette hele spillelisten, rette spillelistens navn eller dele listen.