Ordlab – Min side

Se her, hvordan du tilpasser Min side. På Min side får du kun vist de instruktionsvideoer, der er relevante for dig. Med adgang til Min side, har du altid hjælpen lige ved hånden.

Videotekst

På Min side får du kun vist de instruktionsvideoer, der er relevante for dig. Med adgang til Min side, har du altid hjælpen lige ved hånden.

Når du er logget ind, kan du gå til Min side. For at komme i gang skal du først besvare 3 spørgsmål. Klik på Tilpas din side. Sæt flueben ud for de platforme du har adgang til. Det kan være du har en iPhone og en Macbook computer. Klik på næste spørgsmål. Set et flueben ud for de hjælpemidler, du bruger og har adgang til. Klik på Næste spørgsmål. Sæt et flueben ud for den gruppe, der passer bedst til dig. Klik på Gem spørgsmål.

Instruktionsvideoerne der er relevante for dig, er nu placeret i disse 6 kategorier.
Skrivestøtte, Læsning, Tale til tekst, OCR, Sprog og Struktur. Har du brug for hjælp til at stave og skrive, skal du klikke på Skrivestøtte. Her ser du alle instruktionsvideoer i denne kategori.
Hvis du klikker på en af platformene her, får du kun vist de instruktionsvideoer, der er tilgængelige på den pågældende platform. Nederst på siden kan du vælge en ny opgave, du har brug for hjælp til.

Du kan slette og tilføje videoer, som du finder passende. Du sletter en video ved at klikke på skraldespanden.

For at tilføje en video skal du først gå til den video du gerne vil tilføje. Klik på Tilføj til Min side og vælg den kategori, videoen skal tilføjes til.

Du opdaterer dine svar ved at klikke på Opdater dine svar nederst på forsiden. Det er en god idé at opdatere dine svar engang i mellem, så du får alt det nyeste med. Har du fortrudt sletning eller tilføjelse af videoer, kan du nulstille dine svar og på den måde starte forfra.