Medlemskab og prøveperiode

 

Prøveperiode

Det er muligt at prøve Ordlab på din skole eller virksomhed gratis i 30 dage. Udfyld formularen her.

Medlemskab for skoler og institutioner

Priser 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan fungerer det?

Når skolen har tegnet et medlemskab, får alle elever og lærer tildelt adgang til Ordlab via Unilogin eller Wayf. Dette betyder, at I blot skal bruge jeres eksisterende login-oplysninger for at få adgang til platformen. Ingen ekstra oprettelser eller separate login er nødvendige. Ordlab kan støtte både elevernes læring og lærernes undervisning. Vi tilbyder materialer, der er tilpasset de danske institutioner, og som løbende opdateres. Med et medlemskab kan lærerne nemt dele instuktionsvideoer med hinanden og med eleverne, hvilket fremmer et samarbejdende læringsmiljø.

 

Kom i gang med Ordlab

Udfyld kontaktformularen eller kontakt ordlab@ordlab.dk for medlemskab. Vi står klar til at hjælpe med at finde den løsning, der bedst matcher jeres skoles behov. Sammen kan vi skabe de bedste forudsætninger for læring og undervisning.

Adgang gennem Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK)

Ordlab samarbejder med STUK. Det betyder, at alle institutioner, med SPS-modtagere, der også modtager instruktionstimer, har fri adgang til Ordlab.

Frie grundskoler og efterskoler har SPS-modtagere, men disse modtager ikke instruktionstimer, hvorfor de desværre ikke har gratis adgang til Ordlab.


Gentegning og opsigelse af medlemskab

Når perioden for medlemskab nærmer sig sin afslutning, modtager I en elektronisk faktura til automatisk forlængelse af aftalen. Ønsker I ikke at fortsætte, sender I en mail til ordlab@ordlab.dk, hvor I opsiger medlemskabet. Herefter fremsender Ordlab kreditnota og mailsvar der bekræfter opsigelsen.

 

Medlemskab for virksomheder

Klar til at starte en indsats i din virksomhed? Læs mere om indsatsen her. Skriv til os på ordlab@ordlab.dk for at få et godt tilbud om medlemskab. Vi glæder os til at give jeres medarbejdere de bedste forudsætninger for at læse og skrive.