Ordlab – Modtag en video eller en spilleliste

Her skal du se, hvordan du modtager en spilleliste og efterfølgende tilføjer spillelisten til din egen profil.

Videotekst

På Ordlab er det muligt at dele både videoer og spillelister med andre brugere. Jeg vil her vise, hvordan du tilgår en spilleliste, andre har delt med dig – samt hvordan du tilføjer spillelisten, så den bliver placeret under “Mine spillelister”.

For at tilgå en delt video eller en spilleliste skal du først have modtaget et link. Her har jeg modtaget et link til en spilleliste via mail. For at se spillelisten klikker jeg på linket. Jeg kommer nu ind på Ordlab.

For at tilgå videoerne, skal jeg være logge ind. Jeg klikker på Login. Nu er hængelåsene fjernet. Hvis jeg allerede havde været logget ind, ville jeg kunne se videoerne med det samme.

Jeg kan tilføje spillelisten til “Mine spillelister” ved at klikke på “Tilføj til spilleliste”. Her kan jeg enten tilføje videoerne til en eksisterende spilleliste, eller jeg kan tilføje spillelisten som en ny spilleliste. Her, kan jeg give spillelisten et navn. Jeg giver den det samme navn, som afsenderen havde givet den. Det er nu muligt at tilgå spillelisten. Den ligger under “Min side” og “Mine spillelister”.

Når du modtager et link, skal du være opmærksom på, at hele linket er markeret. Nogle mailprogrammer får, ligesom her, ikke det hele med. Hvis du ikke har hele linket med, vil du opleve at spillelisten ikke åbner som forventet. I stedet vil du blive ført ind på “Alle videoer”. Blot med en ny overskrift. Kopier linket og ind sæt det i søgefeltet. Du kommer du frem til den rigtige spilleliste.