Ordlab – Find den rigtige video

Her skal du se, hvordan du, ved hjælp af forskellige tilgange, kan finde frem til den instruktionsvideo, du har brug for.

Videotekst

Det er muligt at finde frem til instruktionsvideoer på forskellige måder.

Du kan søge efter en video i søgefeltet. Hvis du ikke kender videoens titel, kan du filtrere via afkrydsningsfelterne her. Vælg den platform du gerne vil bruge. Det kan være Mac. Hvis du søger hjælp til en specifik opgave, kan du her vælge mellem en række opgaver. Du kan sætte alle de flueben du vil. Jo flere flueben, jo bredere bliver din søgning. Her kan du vælge, om det er et specifikt hjælpemiddel, du søger hjælp til at anvende. Du behøver ikke udfylde alle tre felter for at lave en filtrering efter videoer. Klik på Filtrer. De filtre du har valgt, er synlige her. Du kan fjerne et filter ved at klikke på krydset.

Alle videoerne har et unikt ID-nummer, som kan søges frem i søgefeltet. ID-nummeret er smart at dele til andre, som skal se videoen, da det ikke kræver staveforudsætninger at finde den rigtige video med ID-nummeret.

Du kan også danne dig et overblik over videoer på Ordlab, ved at bruge bjælken til venstre. Nogle kategorier har en pil her. Hvis du klikker på den, bliver der foldet flere valgmuligheder ud. Du kan her læse en kort beskrivelse af, hvad hjælpemidlet kan.