Bedre Dansk (Premium) – Mine samlinger

Her skal du se, hvordan du opretter og deler samlinger af lister med ord og sætninger i Bedre Dansk Premium.

Videotekst

Med Bedre Dansk Premium kan du lave samlinger, der indeholder lister med ord og sætninger. På den måde kan du nemt dele dine ord og sætninger med andre brugere.

For at lave en samling skal du trykke på “Mine samlinger”. Tryk derefter på “Tilføj samling”. Du kan eksempelvis kalde din samling for 7. klasse. Beslut hvilket sprog du gerne vil øve din udtale af. Tryk på “Gem”.

Du kan nu tilføje lister til din samling. Giv listen et navn. Det kan være et fag man har i 7. klasse – eksempelvis geografi. Her kan du tilføje ord og sætninger til listen. Vi anbefaler, at du først skriver de ønskede ord og efterfølgende indtaler dem. Hold knappen med den røde mikrofon nede, mens du dikterer teksten. Tryk på “Gem” når du er færdig.

Hvis du trykker på ordet, kan høre din indtaling og teste om ordet kan genkendes. Du afprøver ordet ved at holde knappen nede mens du dikterer.

Når et ord er korrekt udtalt bliver det grønt. Hvis ordet ikke kan genkendes, forbliver det sort. Du kan oprette alle de lister og ord du vil.

Når du er færdig, kan du offentliggøre din samling med dens lister og ord, så den kan hentes af dig selv og andre. Swipe til venstre og tryk på “Del”. Tryk på ”Ja”. Tryk på “OK”.

Hvs du vil se din egen samling på forsiden, skal du først hente den.