Bliv en mere inkluderende virksomhed

På 4 timer kan alle medarbejdere lære at læse og skrive

Vi glæder os til at give jeres medarbejdere de bedste forudsætninger for at læse og skrive!

 

Ordlab yder hjælp til at læse, skrive og oversætte gennem simple it-teknologier. Medarbejdere i jeres virksomhed kan gennem et forløb med særligt tilrettelagte kurser, guides og +500 instruktionsvideoer lære at håndtere tekst selv, så opgaver bliver løst mere effektivt og med mindre energi.

Mange voksne har læse- eller skrivevanskeligheder og de vil i de fleste tilfælde gerne have hjælp til at kunne klare arbejdsdagens læse- og skriveopgaver på lige fod med deres kolleger.

På Ordlab har vi gennem mere end 20 år hjulpet virksomheders medarbejdere med at klare sig selv i forhold til at læse og skrive. Oplæringen tager ganske kort tid og kan i mange tilfælde klares med gratis teknologier, der allerede findes på medarbejdernes enheder.

Mennesker er forskellige, og derfor tager vi afsæt i den enkeltes behov og forudsætninger. Med udgangspunkt i over kurser, guide og +500 instruktionsvideoer skræddersyr vi et forløb og en læringspakke, som den enkelte medarbejder kan bruge i sit arbejds- og privatliv.

Et forløb hos Ordlab ser typisk sådan ud:

Herefter vil jeres medarbejdere kunne klare sig selv i forhold til de læse- og skriveopgaver, der er på arbejdspladsen. På den måde bliver der frigjort tid til at løse flere opgaver og der åbnes op for fremtidig opkvalificering.

Klar til at starte en indsats? Skriv til os på ordlab@ordlab.dk eller ring på 22 13 01 09 for at få et godt tilbud om medlemskab. Vi glæder os til at give jeres medarbejdere de bedste forudsætninger for at læse og skrive.