IntoWords Mac – Tilpas profil

Se her, hvordan du opretter profiler og tilpasser sprog og andre grundindstillinger til profilen i IntoWords Mac.

Videotekst

IntoWords Mac – Tilpas profil. I IntoWords kan du ændre indstillingerne i de forskellige sprogprofiler, programmet indeholder. Du kan også oprette dine egne profiler.

Klik på “Profilindstillinger”. Menuen “Profil” rummer forskellige muligheder. Du kan omdøbe den profil, der er synlig, hvis det giver mere mening for dig. Dit behov for, hvordan profilerne er indstillet, ændrer sig typisk over tid. Derfor kan det give mening at nulstille dem en gang imellem, så du kan tilpasse dem til dine aktuelle behov.

I stedet for at ændre i en af de profiler, programmet er født med, kan du oprette din egen. Klik på “Opret Profil”. Vælg det sprog, du vil oprette en profil til og den stemme, du i udgangspunktet vil benytte. På dansk er der på nuværende tidspunkt kun én stemme tilgængelig. Giv din profil et navn. Hvis der er et flueben her, bliver profilen aktiv med det samme. Klik på “Opret profil”.

Nu kan du lave de grundindstillinger, der skal gælde for profilen. I menuen “Oplæsning” kan du aktivere forskellige læsestrategier og indstille hastigheden. Under “Ordforslag” er det muligt at aktivere eller deaktivere skrivestrategier og vælge ordlængde.