Google Oversæt – Oversæt tekst

Her skal du se, hvordan du oversætter tekst i appen Google Oversæt på iPhone, samt hvordan du scanner tekst og får det oversat.

Videotekst

Google Oversæt – Oversæt tekst. Google Oversæt er en app, der kan hjælpe dig med at oversætte tekst fra et sprog til et andet.

Appen er her sat til at oversætte fra engelsk til dansk. Det sprog der står her, er det sprog du oversætter fra. Og her er det sprog du oversætter til. For at ændre det til dansk til engelsk skal du trykke på de to pile i midten.

Hvis du ønsker at få oversat teksten til et andet sprog, skal du trykke på sproget. Hvis der er en pil her, er det muligt at downloadet sproget. Hvis du downloader et sprog til din enhed, får du mulighed for at oversætte uden internetforbindelse. Vælg det sprog du gerne vil oversætte til.

Du kan både skrive teksten du skal oversætte ved hjælp af tastaturet eller du kan trykke på blyanten og skrive teksten med fingeren. Du kan også indtale teksten ved at trykke på mikrofonen.

Trykker du to gange på feltet, kan du scanne en tekst, ved hjælp af kameraet. Tryk på Scan tekst. Hold kameraet over den tekst du gerne vil have oversat. Du kan ligeledes kopier noget tekst og indsætte det i tekstfeltet.

Dobbeltklik på feltet her, vælg “Sæt ind”. Tryk på “Gå”. Den oversatte tekst står her. Du kan lytte til den, ved at trykke her. Du kan også dele oversættelsen, eller kopier teksten.