Download programpakke – AppWriter Windows

Her skal du se, hvordan du henter programpakken til AppWriter Windows.

Videotekst

Download programpakke – AppWriter Windows. Når du er bevilget programpakke til din Windows pc, modtager du en mail enten fra din sps-vejleder eller fra Atea. HUSK at tjekke alle dine mailkonti – også eboks. I mailen er der et link til siden sps.flexvalg.dk.

Det er denne side, du skal hente programmerne fra.

I mailen er også det brugernavn og den midlertidig adgangskode, som du skal benytte, for at hente programmerne. Brugernavnet kan du IKKE ændre.

Åbn din internetbrowser og skriv s-p-s punktum f-l-e-x-v-a-l-g punktum dk. Tryk på ”Enterknappen”. Klik hér og skriv brugernavnet fra mailen og adgangskoden.

Du bliver første gang bedt om at ændre adgangskoden. Du får vist en oversigt over de programmer, du har mulighed for at downloade. AppWriter Windows SKAL du hente.

Adobe Reader har du MULIGHED for at hente, hvis du ikke allerede har programmet på din computer. For at downloade AppWriter skal du klikke hér. Vælger du at downloade Adobe Reader, bliver du ført til en hjemmeside, hvor programmet skal hentes. Vælg at gemme AppWrite i mappen ”Overførsler”.

Når programmet er hentet, beholder du denne internetside åben. Åbn ”Stifinder”, og klik på mappen ”Overførsler”. Find AppWriter-programmet. Dobbeltklik på det. Klik på ”Kør”. Hér klikker du på ”Næste” på ”Næste”. Og på ”Installer”. Klik i denne boks på ”Ja”. Og til sidst på ”Udfør”.

AppWriter åbner. Gå tilbage til internetsiden. Ved AppWriter markerer og kopierer du ”Licennummeret”. Indsæt det kopierede ”Licensnummer”. Nu er AppWriter klar til brug. Når du er færdig med at bruge AppWriter, klikker du på de tre streger i øverste højre hjørne af AppWriter-bjælken, og klikker på ”Afslut”.

Det er en god idé at fastgøre AppWriter ikonet til proceslinjen. Det gør du ved at tage fat i ikonet med venstre musetast, og trække det ned i proceslinjen.

Når du ønsker at benytte AppWriter igen efter at have afsluttet programmet, klikker du blot på ikonet i proceslinjen, hvorefter programmet er klar til brug.