Download programpakke – AppWriter Mac

Her skal du se, hvordan du henter programpakken til AppWriter Mac.

Videotekst

Download programpakke – AppWriter Mac. Når du er bevilget programpakke til din Mac, modtager du en mail enten fra din sps-vejleder eller fra Atea.

HUSK at tjekke alle dine mailkonti – også E-boks. I mailen er der et link til siden sps.flexvalg.dk. Det er denne side, du skal hente programmerne fra. I mailen er også det brugernavn. Og den midlertidige adgangskode. Som du skal benytte, for at hente programmerne. Brugernavnet kan du IKKE ændre.

Åbn din internetbrowser og skriv s-p-s punktum f-l-e-x-v-a-l-g punktum dk. Tryk på ”Enterknappen”. Klik hér og skriv brugernavnet fra mailen og adgangskoden. Klik på login.

Du bliver første gang bedt om at ændre adgangskoden. Du får vist en oversigt over de programmer, du har mulighed for at downloade. AppWriter Mac SKAL du hente. Adobe Reader Digital Edition har du MULIGHED for at hente.

Vælger du at downloade Adobe Reader Digital Edition, bliver du ført til en hjemmeside, hvor programmet skal hentes. Hvis der er bestilt ekstra sprogpakker til dig, skal du også hente disse. For at downloade AppWriter skal du klikke hér. Klik på ”Tillad”.

Vælg at gemme AppWrite i mappen ”Overførsler”. Når programmet er hentet, beholder du denne internetside åben. Klik på ”Overførsler” og på AppWriter download-filen. Programmet pakkes ud og installeres.

Med venstre musetast nede trækker du AppWriter-ikonet hen over det blå ”Programikon”. Typisk lægger AppWriter ikonet sig i docken, hvilket giver hurtig adgang til programmet. Det er en god idé, da du forhåbentligt kommer til at benytte programmet meget.

Klik på AppWriter-ikonet i docken, så programmet åbner. Du bliver spurgt om, du er sikker på, du vil åbne AppWriter, klik på ”Åbn”.

Ved AppWriter markerer og kopierer du ”Licennummeret”. Indsæt det kopierede ”Licensnummer”, og klik på ”Aktiver”. Nu er AppWriter klar til brug.

Når du er færdig med at bruge AppWriter, klikker du på AppWriter ikonent i menulinjen og på ”Afslut”. Når du ønsker at benytte AppWriter igen efter at have afsluttet programmet, klikker du blot på ikonet i docken, hvorefter programmet er klar til brug.

Hvis AppWriter ikonet ikke er fastgjort i docken, kan du inde fra ”Launchpaden” med venstre musetast trække det ned i docken.