Download programpakke – IntoWords

Se her, hvordan du downloader programpakken IntoWords. En bevilling af IntoWords giver eleven eller den studerende mulighed for hente IntoWords til både Windows, Mac, Chromebook og mobile enheder.

Videotekst

Download programpakke – IntoWords. Når du er bevilget programpakke, modtager du en mail enten fra din sps-vejleder eller fra Atea. I mailen er der et link til siden sps.flexvalg.dk. Det er denne side, du skal hente programmerne fra. I mailen er også det brugernavn og den midlertidig adgangskode, som du skal benytte, for at hente programmerne.

Åbn din internetbrowser og skriv s-p-s punktum f-l-e-x-v-a-l-g punktum dk. Tryk på ”Enterknappen”. Klik hér og skriv brugernavnet og adgangskoden fra mailen. Klik på log ind.

Her kan du downloade IntoWords til alle dine enheder. En bevilling af IntoWords giver nemlig eleven eller den studerende mulighed for at anvende IntoWords på både Windows, Mac, Chromebook og mobile enheder. Det er smart, for så kræver det ikke en ny bevillig, hvis du skifter fra Windows til Mac eller omvendt. Under licensoplysninger kan du se dit brugernavn og kodeord, som du skal bruge til at logge på IntoWords. Brugernavnet er det samme brugernavn som du modtog i mailen, men vær opmærksom på, at kodeordet er et andet. Ved brug af programmet, er det altså dette kodeord du skal bruge. For at downloade IntoWords skal du dobbeltklikke på den version, du ønsker at hente.

Jeg vil kort gennemgå de forskellige versioner.

  • Her downloader du IntoWords til Windows. Ifølge IntoWords support er online i parentes en fejl. Det betyder altså ikke at det er en cloud version.
  • Her downloader du IntoWords til Mac. For at få adgang til flere sprog, skal du også downloade “Link til sprogpakker (kun til Mac).”
  • Sprogpakkerne er inkluderet i linket til IntoWords Windows.
  • Hvis du gerne vil downloade IntoWords Windows til en USB-nøgle, skal du klikke her. Det kan være smart, hvis man ikke har sin egen computer.
  • Hvis du ønsker at hente de mobile versioner, skal du gøre dette fra telefonen og ikke fra computeren. Hvis du klikker på linkene her, vil du blive ført til AppStore eller Playbutik. Den nemmeste måde at hente IntoWords til telefonen, er ved at søge efter IntoWords i AppStore eller Playbutik i appen.
  • Den sidste version du kan downloade, er Google Chrome Extension som med andre ord, er IntoWords Cloud.

Dobbeltklik på den version du ønsker at hente. Hvis du gerne vil hente IntoWords til Windows eller Mac, skal programmet downloadet. Jeg klikker på “Link til Mac”. I Chrome Browseren placerer den downloadet version sig her. Det er forskelligt alt efter, hvilken browser du bruger. Det kan tage et par minutter inden filen er klar. Klik på filen for at åbne den.

Klik på ikonet og færdiggør installationen. Du finder IntoWords blandt dine øvrige programmer. For at logge ind, skal du klikke på Log ind. Du bliver nu ført til en online side, for at logge ind. Under skole – skal du vælge MV. Her skal du skrive dit brugernavn og kodeord. Du finder dit brugernavn og kodeord her. Du kan nu bruge IntoWords på din computer.