Tal til Windows – Download klienten

Her skal du se, hvordan du downloader klienten Tal til Windows. Klienten gør det muligt at forbinde din smartphone med din windows.

Videotekst

Download klienten Tal til Windows. Åbn din browser, og skriv Ordlab.dk. På forsiden finder du ”Tal til Windows”, og klikker på ”Se mere”. Klik på ”Download til PC”. Du skal vælge det sted, du vil gemme downloadfilen – f.eks. under ”Overførsler”. Klik på ”Gem”.

Når klienten er downloadet, kan du fra Google Chrome browseren klikke her, og blive ført direkte til filen i ”Stifinder”. Har du ikke denne mulighed, åbner du ”Stifinder”, og klikker på ”Overførsler”.

Find mappen ”TalTilWindows” Læg mærke til at der er en lyslås på mappen, det betyder, at filerne i mappen skal pakkes ud. Højreklik på mappen, og klik på ”Udpak alle”.

Det er en god ide at gemme mappen med de udpakkede filer samme sted som zip-mappen. Dobbeltklik på den udpakkede mappe for at se filen ”TalTilWindows”. Det er den fil, du automatisk ville blive ført til, hvis du klikkede nederst i Chrome browseren. Dobbeltklik på filen. Klik på ”Kør”, og på ”Next”. En boks viser, hvor klienten bliver gemt på din pc. Klik på Next og på ”Install”.

I denne boks skal du klikke på “Ja”. Når installationen er færdig, ser du dette billede. Hvis der er flueben her, åbner ”Tal til Windows klienten” automatisk, når du klikker på ”Finish”. Fjerner du fluebenet, og klikker på ”Finish”, skal du på ”Skrivebordet” dobbeltklikke på ikonet ”Tal til Windows” for at åbne klienten.

Du kan med fordel se videoerne:

”Download appen Tal Til Windows’” og ”Brug Tal til Windows”.