Ordlab – Medlemskab for organisationer og arbejdspladser

Se her, hvordan en administrator for en organisation eller arbejdsplads selv tilføjer kolleger som brugere af Ordlab.

Videotekst

Medlemskab for organisationer og arbejdspladser. Vi tilbyder et særligt medlemskab til organisationer og arbejdspladser, der har medlemmer eller kolleger, der har brug for ekstra støtte. Medlemskabet oprettes som en ”organisation”, hvor man vælger en administrator, der selv kan tilknytte sine kollegere som brugere på Ordlab. Det er utrolig nemt for administratoren at tilknytte en kollega.

Gå til Min side. Og klik på Mine brugere. For at tilføje en ny bruger, skal du klikke på “Tilføj ny bruger”. Indtast personens email, fornavn og efternavn. Vælg en udløbsdato. Klik på Opret bruger. Brugeren får nu tilsendt en email med et kodeord.

Vælg mellem allerede oprettet spillelister. For at logge på Ordlab, skal brugeren bruge sin email som brugernavn samt det tilsendte kodeord. Når brugeren er logget ind, kan vedkommende ændre kodeordet under Min konto.

Administratoren kan efterfølgende tilføje spillelister med brugbare videoer til brugerens konto. På den måde kan administratoren hjælpe den nye bruger godt i gang på Ordlab. Klik på Tilføj spilleliste til bruger.

Skriv til ordlab@ordlab.com, hvis du er interesseret i at få én administrator i din organisation eller på din arbejdsplads.