Stilladsering og hjælp til de elever og studerende, der er testet ”gule” 2

Tid: Onsdag den 18. maj kl. 14.00 – 15.30
Sted: Teams
Pris: DKK 0,00 (inkl. moms)

Kurset er lukket for flere tilmeldinger. Hold øje med nye kursusopslag i den kommende tid.
Er du allerede tilmeldt, vil du modtage link til kurset tirsdag den 17/5.
Skulle du, mod forventning, ikke have modtaget dette kl. 14, så send en mail til: administration@ordlab.dk.

På dette online kursus vil Allan Madsen vise, hvordan I, på uddannelserne, kan støtte alle elever til bedre studiedeltagelse ved hjælp af tilgængelige hverdagsteknologier.

Han vil vise en masse gratis og tilgængelige studie- og skolerelevante funktioner og programmer. Han vil vise og fortælle om, hvordan I, med oprettelse og deling af spillelister, kan stilladsere og hjælpe alle elever og studerende til et mere selvhjulpent og udbytterigt studieliv.

På kurset gives eksempler på, hvordan dette er søgt implementeret på uddannelser.

Der sendes spillelister til deltagerne på kurset, som efterfølgende kan deles med de ”gule” studerende på uddannelsen. Spillelisterne kan redigeres og tilpasses din uddannelse.

Alle elever, studerende og undervisere på landets erhvervsskoler, ungdomsuddannelser og professionsuddannelser har adgang til Ordlabs instruktionsvideoer.

De røde – dem der er testet ordblinde – bliver desuden tilbudt adgang til Nota, studiestøtte, læse- og skriveteknologisk programpakke samt instruktionstimer til undervisning i tilpasset brug og anvendelse af deres bevilgede programmer.

De elever, der er testet gule, er ikke støtteberettigede. De må klare uddannelse på bedste beskub og uden hjælp. Grunden til, at de lader sig teste, er sandsynligvis, at de oplever, at de har vanskeligheder med at klare de krav, til læsning og skrivning, som uddannelsen kræver.

Allan Madsen: Mere end 20 års erfaring med implementering af Læse- og SkriveTeknologier til Ordblinde på: Institut for Kommunikation og Handicap i Aarhus. Er uddannet talepædagog, har en “Master i IKT & Læring” og er ejer af Ordlab.

Ikke på lager